Sorry non-Swedish people, the following blog-item is in Swedish only.

—–

Ett övergrepp är alltid ett övergrepp och får aldrig på något sätt puttas åt sidan med förbehåll att det skall vara "bus". Men i detta avseende vet vi inte vad som har hänt, det finns ingen som sett filmen från vad som igentligen hände.

Kvällspressen smäcker upp stora framsidor om att det varit sexövergrepp i bigbrother-huset med en gurka. Alla tror att någon har använt en normalstor gurka för penetrering på en annan, undertecknad inräknad. När det sedan visar sig att det var en pfefferoni och att den lags innanför troskanten vid ryggslutet spelar inte så stor roll, minnesbilden av den stora gurkan sitter fast, och så måste det ha varit, kvällspressen skrev ju att det var så?

Låt oss för nöjes skull vända på det. Sean ligger där utdeckad och Olga smyger in med en pfefferoni, skojar till det och placerar den i ryggslutet på Sean. Hade någon brytt sig? Hade någon ens höjt på ögenen? Tyvärr tror jag inte det, för att folk ser en skilland på skämt riktade mot kvinnor och mot män.

Kontentan är att Olga blev ledsen, antingen av "övergreppet / buset" eller kanske av det faktum att hon eventuellt kissat i sängen. Jean uppfattar detta och ber om ursäkt, skämtet gick för långt och han ångrar det.

Exakt där vore sagan vara slut, men tyvärr har vi en sorgligt sensationell skallerpress som gärna trycker upp en mental bild av en våldtäkt med en gurka i nyllet på oss.

Tommie

—–

Ovanstående skickades precis till Aftonbladet, finns ingen chans i världen att dom publicerar det, men nu fick iaf du en chans att läsa vad jag tycker.

3 Comments

  1. Jag kan hålla med till viss del. Dock så måste vi i samhället säga ifrån. Det var inte ett roligt skämt och det är sådär det fungerar. Om hon verkligen känner sig ofredad týcker jag det är helt rätt.

  2. Nu är det ett tag sen det hände och allt verkar lugnt nu… men vill bara säga att det är så irriterande när folk som inte ens sett det ska börja kommentera! Det har ju inte ens visats på live kanalen!!! Btw, ses imorgon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *