Oj oj, herre gud va kul det var! Tänk er, all den musik som du bara älskar dunkar ut ur den fetaste ljudanläggning du någonsin har hört/sett. Runt omkring dig finns det över 7000 likasinnade som dansar till musiken. Djang, mycket närmare än himlen än såhär kommer jag nog inte … =o)

Tyvärr vare lite saker som drog ner allt, och det var tex att dom sålde alkohol där. Vilket enligt mig e lite fucked. Man är där för att dansa, inte supa sig full. Full kan man lixom bli alla andra helger… oh well …

Kvällen absolut största överrasking var utan tvekan Sonique. God damn! Den tjejen e ta mig fan grym som dj, och sedan sjunger hon som en gud, eller gudinna i hennes fall … =o) Kvällens största besvikelse var Ferry Corsten. Hade förvätat mig så jäkla mycket mer från han, men ja ja … =o)

Bild 1 – Några söta flickor i fetingcoola kläder!

Bild 2 – Läcker laser!

Bild 3- Fatta hur jävla coolt de va elleR!!

Bild 4- Mer Laser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *